Zangeres

Anouk Demos is in de regio geen onbekende in de zangwereld. Na jaren veel zelf te hebben gezongen als solist en in verschillende bands, geeft ze nu haar kennis graag door aan iedereen die passie heeft voor het zingen. Het zingen zit bij Anouk in het bloed. Men zegt wel “ze zong eerder, voordat ze sprak”. Als jong meisje groeide ze op met veel muziek. Haar gitaarleraar vroeg haar eens mee te zingen tijdens het gitaar spelen en voordat ze het wist, zat ze in haar eerste band. Mee doen aan alle zangwedstrijden, talentenshows en open podia in de regio. Overal waar een podium was, zag je Anouk.

Toneel

Naast zingen was het toneelspelen voor haar ook zeer belangrijk. De beste combinatie die ze zag was musical. Jarenlang heeft ze alles aan de kant gezet om haar droom als musicalactrice te kunnen vervolgen. Ze heeft meegespeeld met verschillende producties waaronder Hair en Grease, volgende lessen bij Musical Factory in Tilburg, Centrum voor de Kunsten in Eindhoven en speelde mee in diverse theraterproducties van Theaterwerkgroep 2000 in Asten en Natuurtheater de Donck in Someren. Na verschillende audities kwam ze terecht op de muziektheateracademie van Codarts in Rotterdam. Hier volgde zij de uitvoerende vakken zang, theater en dans waar zij ondermeer les kreeg van Alberto ter Doest en Mony Wouters. Vanuit de passie voor het zingen en de affiniteit met de stem is ze door gaan leren voor logopedist.
[/tab]

Logopedist

Als logopedist is Anouk werkzaam in de vrije vestiging. Naast het behandelen van algemene logopedische hulpvragen bij volwassenen en kinderen is zij gespecialiseerd in het behandelen van stemproblemen bij beroepssprekers en zangers. Door haar ervaring als zangeres en deskundige visie op het stemgebruik, helpt zij cliënten met verschillende hulpvragen. Daarnaast is Anouk werkzaam als freelance docent voor de opleiding logopedie en geeft zij verschillende cursussen omtrent logopedie en zang.
[/tab]

Koren

Anouk is naast logopedist ook dirigent van verschillende koren uit de regio. Met veel passie dirigeert zij deze koren, om de optimale energie en sound te behalen. Het goed gebruiken van de stem en inzetten van zangtechnieken staat hier centraal.