Jouw Sound

Vanuit een specifieke hulpvraag wordt er gewerkt aan jouw sound. Iedere zangles duurt een uur.  De les bestaat uit twee delen. Er wordt gewerkt aan techniek waarin het belang van een eutone houding, vloeiende adembeweging, ademsteun, articulatie, stemomvang, registerbreuk, sound en steminzetten aanbod komen. Via verschillende oefeningen leer je de stemtechnieken stap voor stap beheersen. Daarna wordt de geleerde techniek in het tweede deel van de les, toegepast in een lied naar keuze.

Gezond stemgeven

Gezond stemgeven is van belang. De stembelasting en stembelastbaarheid worden in evenwicht gebracht, zodat er minder kans op stemklachten ontstaan. Er wordt gewerkt met oefeningen vanuit de zangtechnieken Estill Voice Training, Complete Vocal Techniek en Lichtenbergh Methode. En vanuit logopedische stemtechnieken resonans, abspannen en nasaleren.

Er kan ook gekozen worden voor een aangepaste coaching ter voorbereiding op audities of performance. Hierbij is extra aandacht voor podiumpresentatie en plankenkoorts.

Begeleiding

Zangcoaching Anouk Demos is ook uitermate geschikt voor koren, muziekverenigingen en toneelverenigingen die een musical of een ander optreden moeten voorbereiden. Er kan gekozen worden voor intensieve begeleiding van de zangers of een workshop waarin tips gegeven worden en technieken aangereikt worden. Met techniek bereik je al snel een veel beter resultaat!

Tarieven

Introductie les – 60 minuten – € 25,00
Losse zangles – 60 minuten –  € 25,00
Leskaart – 10 x 60 minuten – €250,00
Workshop – Op aanvraag

Een leskaart is 6 maanden geldig en wordt niet verlengd of terugbetaald.
Tarieven van de zang workshops zijn op aanvraag. 
Annulering is tot 24 uur voorafgaand aan de les kosteloos. Bij latere annulering wordt de afspraak in rekening gebracht.